cambra sabadell coworking
Cambra Sabadell Coworking, el teu espai de negocis
Treballa en el millor entorn empresarial
Amb tots els avantatges i beneficis del Club Cambra Sabadell


Banc Sabadell, amb l’objectiu de donar suport a la creació de noves empreses, patrocina 10 punts de treball a l'espai de Cambra Sabadell Coworking per a emprenedors.

Oberta convocatòria 2019. Presenta el teu projecte i, si és seleccionat, disposaràs d'un espai gratuït durant 12 mesos, amb tots els serveis inclosos.

Envia la teva sol·licitud abans del 25 d'abril a través d'aquest formulari.

REQUISITS PER ACCEDIR A UN PUNT DE TREBALL PATROCINAT PER BANC SABADELL

· Aquesta esponsorització és per a qualsevol tipus d’activitat econòmica que es pugui desenvolupar en un espai de coworking.

· Es prioritzaran projectes de la zona d’influència de la Cambra de Comerç de Sabadell, així com aquells que presentin més potencial d’èxit i creació d’ocupació en el futur.

· Dirigit a empreses constituïdes o autònoms donats d’alta. Si encara no se n’està, es demanarà el compromís formal de fer-ho en un termini de 2 mesos.

· L’empresa/autònom haurà de comptar almenys amb una persona dedicada a temps complet a aquest nou projecte i a les instal·lacions subvencionades.

· Ser client de Banc Sabadell i tenir l’operativa habitual amb l’entitat.

· Els projectes seleccionats es comprometen a facilitar a l’organització un informe semestral de les activitats i el avenços que estan fent amb la seva empresa.

Espai Banc Sabadell Coworking

 

Si creus complir els requisits i vols inscriure’t a la convocatòria fes-nos arribar el formulari que trobaràs a continuació degudament complimentat.

Espai Banc Sabadell Formulari Cambra Coworking planol espais coworking cambra comerç sabadell suport empresarial club cambra sabadell suport empresarial
cambra sabadell coworking