cambra sabadell coworking
Cambra Sabadell Coworking, el teu espai de negocis
Treballa en el millor entorn empresarial
Amb tots els avantatges i beneficis del Club Cambra Sabadell


Banc Sabadell, amb l’objectiu de donar suport a la creació de noves empreses, patrocina 10 punts de treball a l'espai de Cambra Sabadell Coworking per a emprenedors.

Convocatòria 2019 tancada. Presenta el teu projecte i, si és seleccionat, disposaràs d'un espai gratuït durant 12 mesos, amb tots els serveis inclosos.

Envia la teva a través d'aquest formulari.

REQUISITS PER ACCEDIR A UN PUNT DE TREBALL PATROCINAT PER BANC SABADELL

· Aquesta esponsorització és per a qualsevol tipus d’activitat econòmica que es pugui desenvolupar en un espai de coworking.

· Es prioritzaran projectes de la zona d’influència de la Cambra de Comerç de Sabadell, així com aquells que presentin més potencial d’èxit i creació d’ocupació en el futur.

· Dirigit a empreses constituïdes o autònoms donats d’alta. Si encara no se n’està, es demanarà el compromís formal de fer-ho en un termini de 2 mesos.

· L’empresa/autònom haurà de comptar almenys amb una persona dedicada a temps complet a aquest nou projecte i a les instal·lacions subvencionades.

· Ser client de Banc Sabadell i tenir l’operativa habitual amb l’entitat.

· Els projectes seleccionats es comprometen a facilitar a l’organització un informe semestral de les activitats i el avenços que estan fent amb la seva empresa.

Espai Banc Sabadell Coworking

 

Si creus complir els requisits i vols inscriure’t a la convocatòria fes-nos arribar el formulari que trobaràs a continuació degudament complimentat.

Espai Banc Sabadell Formulari Cambra Coworking planol espais coworking cambra comerç sabadell suport empresarial club cambra sabadell suport empresarial
cambra sabadell coworking